Drømmer du om at få enten en kvart- eller halvpart på en af elevskolens heste eller ponyer?

Vurderingen af, hvorvidt man som rytter er klar til at få en part, varetages altid af underviserne og undervisningskoordinatoren.

Det er underviserne sammen med undervisningskoordinatoren, der bestemmer, hvilken hest/pony, man kan tilbydes part på, og som partsrytter skal man være indforstået med, at der løbende sker partsrokader, som medfører skifte af hest/pony.

Det er ligeledes underviserne, som sammen med undervisningskoordinatoren beslutter, om den enkelte kan tilbydes 1 kvartpart eller 1 halvpart.

Vi gør opmærksom på, at der gælder en prøveperiode på 2 måneder gældende fra startdatoen i partskontrakten. Prøveperioden er for at sikre, at undervisernes vurdering af paratheden, til at kunne håndtere en part, rent faktisk også er korrekt.

At få part indbefatter også nogle pligter, som du skal kunne varetage:

Du kan blive skrevet op til ventelisten for parter ved at kontakte vores undervisningskoordinator på mail: undervisning@horsenssportsrideklub.dk.

Når der er plads på ventelisten, OG når underviserne melder dig klar til part, vil du blive kontaktet.