Vores heste


Bjørk Fra Hoffmann

Blanding 9 år

Bjørk er en sød lille kat. 3. pony på 128. Hun er købt med tilskud fra Familie Hansen fonden. Stor tak til fonden til støtten i 2022. Hun har udviklet sig meget positivt i den tid hun har været på rideskolen, og kan nu gå med let øvede og øvede ryttere.

Andrea (Elvia Birkegaard)

Fjordhest 7 år

Andrea er en sød pony både i stalden og under rytter. Hun er glad og energisk, men da hun stadig er ung er der meget endnu hun skal lære. Hun bruges til let øvede og øvede ryttere.

Fru Hansen tidligere heddet Anne)

7 år

Fru Hansen er en sød kat. 2 pony. Hun er købt med tilskud fra Familie Hansen fonden hvorfor hun har skiftet navn fra Anne til Fru Hansen. Stor tak til fonden til støtten i 2022. Hun er ikke så rutineret endnu, så fungerer derfor bedst med en lidt øvet rytter.

Caj (Cajus Birkegaard)

Fjordhest 8 år

Caj er en rigtig sød 1'er pony. Både under både ridning og på staldgangen er han godmodig og rar. Han elsker opmærksomhed og er et kæmpe nussehoved. Han er virkelig madglad, og en lille charmetrold. Caj kan rides af alle, men har stadig meget at lære.

Savannah Sky

14 år

Sky er en sød og populær skimmel farvet pony. Hun er rigtig sød og kærlig, dog er hun lidt sur overfor andre heste. Hun er en god begynder pony, for hun laver nemlig ikke så meget ballede. Derudover er hun en allround pony, hvilket vil sige, at hun både kan bruges til spring og dressur. Et kæmpe plus ved hende er, at hun også er rigtig dejlig at starte stævner på. Størrelse: kat. 3. pony

Sola

Krydsning 19 år

Stor dejlig dame på ca. 165 i stang, der er god til såvel øvede som uøvede ryttere og voksne som teenagere. Sola er rar i al omgang, er veluddannet og sød under rytter.

Huxi

12 år

Huxi er en rigtig sød og flot nybegynder pony, som passer godt på sin rytter. For den mere rutinerede rytter er Huxi også et godt valg. Han er veluddannet og klarer de forskellige dressurøvelser rigtig fint. Huxi kan være lidt sur på staldgangen, og kræver derfor masser af tid og ro, får han det er han under overfladen en meget sød og charmerende pony. Huxi er færdigmålt som en max. kat. 2 pony

Gordon

knabstrupper 13 år

Gordon er en fantastisk nybegynder pony. Gordon henvender sig også til den mere rutinerede rytter og har flere flotte resultater i spring på LA niveau. Størrelse: Kat. 2 pony med 135 cm i stangmål.

Plet

17 år

Plet er en skøn og rar pony. Han tilpasser sig rytterens niveau, og er rigtig god til begyndere, da han altid er sød og rar uden at være doven og reagerer godt på underviserens kommandoer.

Sirona (Greenhills I See Sirona)

welsh 9 år

Sirona er sød og rar i al håndtering, en frisk lille dame, som charmerer alle med sit søde væsen.

Chicago

9 år

Chicago er en stor flot oldenborgblanding på 1,68. Han er sød og rar og kan sin grunddressur. Han tilpasser sig til rytteren og gør altid sit bedste for at give en god ridetur. I stalden er han et stort nussehovede, som aldrig kan få for meget opmærksomhed

Arkiball

20 år

Arkiball er en sød og rutineret pony, som er dygtig til både spring og dressur. Han kan godt lide at hygge i stalden, og kan rides af alle både begyndere og øvede ryttere, som kan lære rigtig meget af ham.

Ray (Ysselvliedts Ray)

welsh 12 år

Ray er en charmerende lille herre, som sommetider selv tror han er verdens største og flotteste hingst. Han kan ind imellem lave lidt ballade, men med den portion charme han besidder, er det meget svært at blive rigtigt sur på ham over det. Et kendetegn ved Ray er at han skifter farve et par gange henover årstiderne, da han er såkaldt farveveksler.

Jaz (Dy Hejazi OX)

OX araber 5 år

Jaz er en ung araber som måler ca 1,56, og er kommet til rideskolen for nylig. Han har et rigtig godt sind, og gør sit bedste for at forstå rytterens signaler, selv når han synes det er svært. Jaz er lidt usikker på sig selv under håndtering i stalden, så kræver at man tager det stille og roligt i håndteringen af ham.

Bygballegaards Wilma

Blanding 12 år

Wilma er alles kæledække. Om du er øvet eller helt urutineret giver hun den perfekte ridetur hver eneste gang, og tilpasser sig rytterens niveau. I stalden er hun en rigtig hyggehest, og nyder opmærksomheden, gerne fra så mange som muligt på en gang :-)