Facilitetskort hest

Antal tilmeldte: 15/15 Venteliste: 0 Alder: Alle aldre Pris: 850,00 DKK
Horsens Sportsrideklub Mandag -
Beskrivelse

Medlemmer med egen pony/hest (udefra) skal købe facilitetskort (ud over medlemskabet) for at kunne benytte både de indendørs ridehaller og udendørs banerne.

De, der har opstaldet hesten/ponyen på rideskolen har facilitetskortet inkluderet i opstaldningsprisen og skal således ikke tilkøbe det herigennem.

Facilitetskortet gælder pr. hest.

Når du har betalt facilitetskortet her, skriver du en mail til info@horsenssportsrideklub.dk og oplyser hestens navn, der er købt facilitetskort til. 

 

Har du flere heste, der skal bruge faciliteterne, skal du således købe flere facilitetskort. Skal du købe til hest nr. 2, 3 eller flere, så gå ind under "KØB" + "SHOP" og vælg facilitetskort nr. 2,3 eller flere..

 

Der kan købes facilitetskort til halvårsperioderne:

1. halvår går fra 1. januar til 30. juni

2. halvår går fra 1. juli til 31. december

 

Facilitetskortet betales forud hvert halve år  og opkræves 31. december for det kommende 1. halvår og igen den 30. juni for det kommende 2. halvår.

 

Ved indmeldelse midt i en halvårsperiode betales der fortsat fuld pris. Køb af facilitetskort 1 måned før udløb af halvårsperioden, betales der en reduceret pris for den sidste måned.

 

Evt. opsigelsesvarsel er løbende måned + 1 til enten den 31.december eller 30. juni og skal ske skriftligt til mail: info@horsenssportsrideklub.dk. Der refunderes ikke for den forudbetalte periode.

 

 

Pris: 561,00 DKK (Derefter 850,00 DKK per rate) Du har fået en tilmeldingsrabat på 34%.

Samlet rabat på 289,00 DKK

Rater: Halvårlig Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører