(åbne igen!) Lukkede haller pga. nye LED-Lamper

05-09-2022

KLARMELDING AF BEGGE RIDEHALLER🤗

De nye LED-lamper er nu sat op i begge haller OG de virker🤪👏🏻👌🏻🤗.

HUSK at slukke lyset efter jer🙏. Med de meget høje el-priser der er lige nu, kan det betyde rigtigt meget for klubbens økonomi, at I husker at slukke efter jer😅

Obs: Der er lavet nye kontakter også!🙌

Ved indgang til lille ridehal er der nu en kontakt lige indenfor på muren til højre (se billede). Den tænder de to midterste rækker lys i lille hal.

Ved indgang af den sorte port med vindue i: De to kontakter til venstre virker igen. Der er nu 1 kontakt til hver hal, så lyset ikke behøver være tændt i begge haller længere, hvis kun den ene hal benyttes😉👏🏻. Man tænder her de to midterste rækker lys i hallerne.

Kontakten på barrieren i store hal er fjernet. Den sidder nu indtil videre ovre bagved ved hjørnet (da der skal laves en ny port/indgang til store hal der hvor wrap/hø står lige nu)

Vi tester af, om ikke vi med de nye og kraftigere lamper kan “nøjes” med at have 2 rækker lys tændt i vores daglige brug for at spare lidt på vores elforbrug.

Alle 4 rækker KAN tændes, men det kan pt kun foregå ude ved EL-skabet i nærheden af toiletterne.

I skal helst undgå at bruge kontakterne ude ved EL-skabet og bruge dem i hallerne i stedet.

Håber alle brugere bliver glade for vores nye lys

 

mvh. Bestyrelsen

________________________________________________________________________________________________________________________

VIgtigt:

 

LUKKEDE HALLER fra og med onsdag 7. september 2022

 

Fra og med onsdag den 7. september 2022 og ca. 1.5 til 2 uger frem er begge ridehaller lukkede. Det skyldes, at vores nuværende lamper  oppe i lopftet skal nedtages og nye LED-lamper sættes i stedet op. 

VS Automatic går i gang med opgaven på onsdag, og derfor er ridning og ophold i hallerne forbudt, mens arbejdet pågår af sikkerhedsmæssige årsager. 

Vi har aftalt, at de prioriterer at blive færdige med den lille ridehal først og fremmest. Der skrives ud straks, at det atter bliver muligt at benytte hallen/hallerne igen. 

Udendørsbanerne kan naturligvis benyttes på vanlig vis, imens arbejdet i hallerne udføres. 

Det bliver godt med noget lys, der virker i den kommende vintersæson ! :-)

Mvh. Bestyrelsen